perjantai 4. maaliskuuta 2016

New Mommy Socks

Rakas ystäväni Hanna tuli äidiksi ensimmäistä kertaa tammikuussa ja sen kunniaksi neuloin hänelle "Uuden äidin sukat". Mallina ihanat joulukalenterisukat, joihin ihastuin joulukuussa. Nämä aloitin heti ensimmäisen kalenterisukkaparin perään ja valmistuivat sopivasti vauvan syntymän aikoihin.
Nämä ovat siis Niina Laitisen ohjeella tehtyjä jälleen kerran. Vinkkinä näihin ihastuneille, että Niinalta on nyt parhaillaan tulossa keväisten Taimitarhan kukkasukkien ohje, joka löytyy ainakin Facebookista. Itsellänikin on nuo sukat työn alla parhaillaan. Nämä kirjoneulesukat nimittäin ovat, mitä mainioin tapa tuhota jämälankoja ja yhden kuvioraidan ehtii sopivasti tehdä Rumpalin nukahdettua yöunille vielä iltasella. Toimii muuten hyvänä aivojen nollaajana työssäkäyvälle äidille ennen nukkumaanmenoa. Kiireisen päivän jälkeen on ihana ottaa neule esiin ja keskittyä hetken aikaa vaan puikkojen kilinään.

6 kommenttia:

  1. Neulominen on kyllä parasta aivojen nollaus terapiaa! :D Kauniit sukat ovat, mulla ei riittäisi tosin kärsivällisyys näihin pitkiin sukkiin, hyvä kun Kukkikselle jaksoin tehdä pitkävartiset :P

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä ne siitä pikkuhiljaa raita kerrallaan valmistuu :) Rohkeasti vaan kokeilemaan.

      Poista
  2. Moikka! Ihanat pipot! Oletko aikaisemmin pitänyt sweet rythm blogia? Jos olet, niin olen yrittänyt metsästää tekemääsi tuttinauhan ohjetta! Se olisi täydellinen tulevalle pikkuiselle :)

    VastaaPoista
  3. Moikka! Oletko aikaisemmin pitänyt sweet rythm blogia? Jos olet niin onko mahdollista saada tuttinauhan ohje? Se missä on niitä "pampuloita" olisi täydellinen tulevalle pikkuiselle :)

    VastaaPoista
  4. Moikka! Ihanat pipot! Oletko aikaisemmin pitänyt sweet rythm blogia? Jos olet, niin olen yrittänyt metsästää tekemääsi tuttinauhan ohjetta! Se olisi täydellinen tulevalle pikkuiselle :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei, olen kyllä aiemmin pitänyt tuota blogia. Anteeksi, kun vastaaminen on kestänyt. Voisin laittaa tuttinauhan ohjeen tänne uudenkin blogin puolelle, kun sitä on useampikin kysellyt :) Koitan saada aikaiseksi sen piakkoin!

      Poista

Kiitos kommentistasi<3